Еднодневен чартър 2

Създайте своите незабравими спомени и моменти - купете си преживяване, а не вещ!

Ако предпочитате по-спокойни и диви места - вълнуващ ще е маршрута на Юг от Варна.  Преминавайки покрай нос Галата, пред Вас ще се открият плажове, които са много по-спокойни и малко посетени в сравнение с тези във Варна.
Паша дере е първата местност, покрай която ще плавате. Известна с дивата си природа, незасегната от туризма, чистите си и широки плажове и липсата на урбанизация. Паша дере е природна забележителност, обявена за защитена територия. Познато и предпочитано като място, което се посещава от млади хора, които лагеруват и нощуват там през лятото.

Втората част от маршрута ще Ви отведе до крайбрежието на Камчия. Това е най-обширната плажна ивица от българското Черноморие. Фин златен пясък, плитко и гладко морско дъно. Това е само началото на това, което ви очаква. Свободата и спокойствието, които предлага плажа, са основното което го отличава от плажовете на големите черноморски курорти. Тук всеки ще намери своята собствена част от плажа, на която да почива пълноценно.

Любителите на плажния пикник и лагери ще бъдат изненадани от възможностите, които предлага местността. Ако предпочитате самотните плажове, тук ще откриете всичко онова, за което мечтаят повечето туристи - недокоснати кътчета от плажната ивица, естествена природна красота, бистра вода, спокойствие и слънце. Устието на река Камчия, лианите и морето с тяхното уникално видово разнообразие, предлагат прекрасни условия за риболов и водни спортове.

Освободете се от градското напрежение и се отпуснете в простора на блестящата и необятната морска шир. Потопете се в спокойствието и тишината, нарушавана само от звуците на птици и шума на вълните.

Ако сте любители на риболова, преминаването по този маршрут ще ви даде чудесна възможност да се насладите на хобито си.

NBA tröjorsverigetröja fotbollbaseball tröja damsverigetröja fotbollHockeytröja barn