Тридневен чартър

Преживейте нещо различно, вдъхновено от слънчевите дни и красотата на природата!

Чудесен Вариант за тридневна почивка е да направите преход с яхта до Южното Черноморие

Разходката до Южното Черноморие е съпътствано с преминаване през малкото останали „девствени” плажове в България. Дългият преход Ви позволява да се отдадете на пълен отдих и релакс.

Чудесен вариант за приставане след дългия преход е марината в Св. Влас. Там може да се насладите на разнообразие от ресторанти и барове, активен е и нощният живот. Едно от най-оживените и посещавани места по българското Черноморие и предпочитана морска дестинация, заради уникалната си комбинация от море, планина и отлична инфраструктура.

Ако предпочитате по-спокойно място може да пристанете в Несебър. Град с древна история и много забележителности. Насладете се на тихи утрини, прохладни следобеди и красива природа.

Несебър е един от най-древните градове на Европа, основан преди 3200 години. През античността градът е наричан Месамбрия, през Средновековието Месемврия, а по-късно - Несебър. За вековната история на Стария Несебър свидетелстват множеството археологически находки. Голяма част от тях могат да бъдат разгледани в Археологическия музей на Несебър, който се намира в началото на полуострова. В отделни зали на музея е проследено съществуването на града по времето на траките, Римската и Византийската империя и българската държава.


Задължителна дестинация в това плаване е Созопол. Един от най-популярните морски курорти в страната, разположен на живописен полуостров в южната част на Бургаския залив.

Почувствайте магията на древността и посетете едно от местата, които доказват богатството на българската природа.

Созопол е наследник на гръцката колония Аполония и заедно с Несебър е един от най-старите български градове. От античността до 17 век Созопол е процъфтяващ търговски център. Той е известен както рибарски и винен център и заема важно място в търговията със зърно от Тракия. От късната античност градът се развива като важен църковен център с множество средновековни манастири. Днес Созопол представлява един от-най известните туристически центрове в България, съчетаващ в себе си древността и съвремието.

Със своето културно-историческо минало, със запазената си архитектура от 18-19 век, своите плажове и ежегодните празници на изкуствата Аполония Созопол привлича множество туристи.

Подарете си едно вълнуващо преживяване, изпълнено с емоция и адреналин. Яхтено пътешествие по българската черноморска ривиера е страхотна възможност да си създадете незабравими спомени, по-ценни от всяка вещ. Вашето приключение Ви очаква!

NBA tröjorsverigetröja fotbollbaseball tröja damsverigetröja fotbollHockeytröja barn