Уикенд в Балчик

Уикенд на яхта до Балчик е прекрасна възможност да се насладите на най-интересните места по Северното Черноморие. Плаването включва преминаване покрай двореца Евксиноград, к.к. Св. Св . Константин и Елена, к.к. Златни Пясъци и к.к Албена.

Превърнете уикенда си в незабравимо приключение. Вземете си почивка от градския шум и се насладете на забележителните крайбрежни пейзажи на българското Черноморие от борда на красива яхта. Не бихте могли да откриете по-красив и екзотичен начин да се освободите от стреса на ежедневието, от това да се отпуснете на палубата на яхта, вглеждайки се в безкрайния морски простор.

Подарете си чудесно преживяване, което ще изпълни душата Ви с усещане за свобода и живот.

 

Пристигайки в град Балчик няма да сбъркате ако посетите ресторантите на крайбрежната алея, които предлагат морски деликатеси. Спокойната атмосфера ще направи почивката Ви напълно пълноценна.

Градът е разположен в залив, обграден от красиви бели хълмове. Преживейте вълнуващо плаване през вълни и морска пяна или се насладете на релаксираща морска разходка в дълбоките, спокойни сини води. Открийте усамотени заливи и опознайте красивото Черноморие. Възможно е да съзрете интригуващата гледка на плуващи или скачащи в морето делфини.


Една от най-големите атракции в региона на морския град Балчик е посещението на Двореца и Ботаническата Градина.

Строежът на самия Дворец е извършен от италианските архитекти Августино и Америго през периода 1924-1927 година. Специално поканен за да сътвори красивите паркове, е швейцарецът Жун Жани. По-късно, през 1937 година той умира и делото му довършва Гутман, швейцарец от еврейски произход. Освен това по изграждането на това прекрасно място са работили безвъзмездно и много местни жители.


Това, което прави впечатление в Двореца са различните религиозни сюжети, архитектурна композиция, митологични персонажи.
И всички тези чудновати неща са прегърнати от невероятните паркове, тераси, градини и уханни цветя.
Не забравяйте да минете през Моста на въздишките или да поседнете под най-голямата на балканския полуостров магнолия. Тук ще видите нимфеума /римска баня/ и красиви водопадчета и лабиринти от тайнствени и красиви места.

NBA tröjorsverigetröja fotbollbaseball tröja damsverigetröja fotbollHockeytröja barn